Crossfit Nousu

Verkkokauppa

Tervetuloa Nousun verkkokauppaan

ON RAMP - PERUSKURSSIT

Crossfit peruskurssi (On Ramp) käydään ennen harrastuksen aloittamista. Peruskurssilla opitaan lajin perusteet, tekniikat, sekä turvallinen tapa harjoitella. Heti kurssin jälkeen, pääset mukaan Crossfitin ihmeelliseen maailmaan.

Täysjäsenyydet

Kuukausilaskutukselliset jäsenyydet ovat aktivoidaan laskutussopimuksen kautta. Klikkaamalla haluamaasi jäsentyyppiä pääset täyttämään infolomakkeen. Kirjoita vielä viestikenttään haluamasi jäsenyystyyppi, sekä aloitusajankohta

Lasten ja nuorten syksyn kurssit 12.9-18.12

Crossfit Nousun lasten ja Nuorten kurssit ovat erittäin suosittuja ja näille paikat kannattaakin varata aina hyvissä ajoin. Syksyn 2022 kurssit ovat nyt ostettavissa alta!

KErtaluontoiset kortit

Jos pääset vain harvoin treenaamaan, tai et muuten pysty sitoutumaan, voi oikea vaihtoehto sinulle olla esim 10x kortti. 10x kortilla voit osallistua kaikille tunneille, mukaan lukien jooga ja mobility. Mukana myös kertakortti, jolla pääset vierailemaan Crossfit Nousussa.

lahjakortit

Lahjakortin voi käyttää koko arvoltaan mihin tahansa palveluun Crossfit Nousussa.  

diapers & dumbbels

Tunnit on suunnattu raskaana oleville äideille, tai raskaudesta palautuville, sekä kaikille pienten lasten äideille. Tunneille voit ottaa lapsen mukaan. Tunnit kahdesti viikossa, jäsenyyteen kuuluu myös mobility, sekä jooga tunnit.

Tunnit eivät vaadi OnRamp kurssin käymistä

Jos olet kiinnostunut Diapers & dumbbels jäsenyydestä, lähetä meille sähköpostia tai viesti tästä